Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Polerad yta

En polerad yta hade du
Vad som fanns under den
Det såg ingen
Du visade bara det fina
Det välputsade
Du dolde skavankerna
Ingen visste din hemlighet
Såren som fanns under ytan
Ingen hade sett dem
De var bländade av din skönhet
Den polerade ytan
Den förförde dem




Fri vers av Solskensskugga
Läst 225 gånger
Publicerad 2016-08-28 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga