Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam kom du

Ensam kom du
Jag jagade dig
Du höll dig undan
Ville inte se mig
Ville inte höra mig
Jag ville se dig
Jag ville känna dig
Ha din hud mot min
Du drog dig undan
Ville inte röra mig
Du gick igen
Ensam




Fri vers av Solskensskugga
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-19 13:54



Bookmark and Share


  Zandor
tråkigt...
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga