Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läka sår

Jag vill krossa mina händer
Läka i dina fingrar
Se blodet falla i ditt knä
Låta dig läka mina sår
Jag visar mina ärr
Dina händer suddar ut dem
När jag är trasig
Då gör du mig hel




Fri vers av Solskensskugga
Läst 236 gånger
Publicerad 2016-10-14 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga