Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråzon

För att fly mörkret
Behöver jag grått
En zon mellan vitt och svart
För att slippa mörkret
För att inte bländas av ljuset




Fri vers av Solskensskugga
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-08 16:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finurligt. Gråzonen blir en behaglig viloplats mellan ytterligheter.
2016-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga