Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

Ibland längtar jag efter dig
Men du är sällan saknad
Livet går vidare utan dig
Jag klarar mig ändå
Utan dig vid min sida
Växer jag mig stark




Fri vers av Solskensskugga
Läst 246 gånger
Publicerad 2016-10-14 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga