Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu och sen

Tiden har ingen betydelse.
Det är nuet som spelar roll.
Du kan inte ändra på tiden som har passerat.
Du gör ditt nu, tillsammans med ödet skapar ni framtiden!




Fri vers av LoDjur
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-27 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoDjur
LoDjur