Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna onödig last.

Ångra inte det du aldrig gjorde, och inte heller det som du har gjort.
Låt passerade dagar vara gamla slut, lämna dom kvar.
Varje ny dag är framtiden.
Och den är idag,imorgon och sen.
Allt annat var där,igår och då.




Fri vers (Fri form) av LoDjur
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-15 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoDjur
LoDjur