Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagjagjag

Jag vaknade utan att sova, jag tittade utan att se
Jag grät utan tårar och önskade utan att be.

Jag somnade utan att vakna. Blundade men såg ändå.
Jag grät tusen tårar, dök ner i en bottenlös sjö.
Nu har jag levat, när kommer jag dö?





Fri vers (Fri form) av LoDjur
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-15 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoDjur
LoDjur