Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu till framtiden

Det känns som en evighet sedan. Det var nästan igår.
Framtiden känns avlägsen, men den börjar igen imorgon.
Och en annan dagen efter det.
Ju längre tiden går, desto närmare blir det.




Fri vers av LoDjur
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-17 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoDjur
LoDjur