Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

daganteckning 2015-02-24

 

derrida – apoteket - kykeon.  

chi-san 2 ggr om dagen 15 ml.

alla goda makter. nu.

ekots smågrisar. IS. Ukrainas folk. vem ska

trösta knyttet? 8 sidor till alla som inte

kan läsa. uppvärmning av planeten.

 

ja jag står och skriker.

 

(det beror inte på vaxproppar i öronen. eller

att jag inte skulle höra hur jag själv låter.)

 

om alla skulle ställa sig upp och skrika.

exakt alla. exakt samtidigt.

alla hörselskydd = hårdvaluta




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 354 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-02-27 16:31



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Skriker med dig - länge!
Bra skaldat om världens
vansinne!
Trevligt att du är tillbaka.
Välkommen!
2015-02-28

  LindaBirgitta
Jag skulle vilja vara med och skrika!
Roligt att du är tillbaka.
2015-02-28

    ej medlem längre
Som att läsa tidningen mitt i stadens larm.
2015-02-27

  Marianne Räf
Den här börjar mysigt, tycker jag, och
fortsätter lite mer desperat. Som det,
nog, anstår en dag(boks?)anteckning !
Där kan vad som helst hända..
Kul å se dig igen, du har varit borta
ett tag.
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin