Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målningen av dig

Du är som hemligheten i mona lisas leende
mysteriet kring bermudatriangeln
osagda orden som ändå kan läsas mellan raderna
varma känslorna som vilar i bröstet
isberget som dränkte titanic
tankarna som tänks ofta utan att bekännas
dragningen som får floden att förenas till havet
min styrka och min akilleshäl




Fri vers av Nafisa
Läst 1203 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2015-02-27 19:09



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
griper tag
2015-06-17

  soligajag_1 VIP
Oj, du kan verkligen skriva poesi om kärlek, o smälta detta isberg.
Hoppas få läsa en dikt av dig snart igen.

2015-06-09

  petter rost
En ordmålning som lyser, strålar – med mjuka andetag och i starka färger.
2015-06-04

    ej medlem längre
Otroligt fint skriftat!
2015-05-27

  Ronny Berk
färgstarkt målat, ja !
2015-05-13

    Monica Kvist VIP
Vackert tänkt och skrivet!
2015-05-10

    ej medlem längre
Snyggt..
2015-05-04

  aol
Så fint fröamfört
2015-04-18

  P-E-H
Så stark och sagolikt vacker!
2015-03-23

  Blomma-Stjärna VIP
Mycket bra - tar den som bokmärke!
2015-03-01

  objekt3
jag undrar hur mona lisas leende blir isberget krishnas rivna rödbetor smakar honung och att just det leendet och dan brown blir fredriksson och magdalena och röda omslag det svarta blir galongrönt, pistachrosa, som lammkött och pendel lila som milerade ametysther ennen enten
2015-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra skrivet!
2015-03-01

  Lars Hedlin
Så bra och starkt framfört!
2015-03-01

    ej medlem längre
Det är med orden..som med dig
du överträffar det osagda! bravo!
Och jag älskar det!!
2015-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Nafisa