Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självupplevt tidigare i livet


Inspiration från Aspenströms dikt Sardinen i tunnelbanan

Jag ville inte

förslösa min tid

på resor i tunnelbanan

under jorden

Jag ville inte stiga av i Skärholmen

Jag ville likt sardinen

öppnas mot havet

 

Gjorde slag i saken

Tog Saltsjöbanan

till Saltsjöbaden




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-28 10:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt Valter.Längtar ibland till Stockholm men vet inte om jag pallar livstempot där,tycker T.o.m Karlstad är för mycket ibland:)
2015-02-28

    Sefarge VIP
'Frihetslängtan'
Härlig Dikt!!
:)
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP