Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden

Han smeker handen över hennes kind
och drar fingrarna genom hennes hår

Han undrar vad hon drömmer
och njuter av den rofyllda skönheten i hennes sovande ansikte

För honom är hon lugnet
För honom är hon värmen
För honom är hon, elden




Fri vers av Somberlain
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-28 11:04



Bookmark and Share


  spitfire
=)
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Somberlain