Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag skulle kunna få dig att le

Jag tror jag skulle kunna få dig att le
Jag vet att du skulle få mig att le
Det gör du ju redan
Det räcker med en tanke

Bilden är så orättvist tydlig
Jag kan redan känna värmen av din hud
under mina fingrar
Sommarsolvarm

Och det kan hända att jag bara är en skugga
Det blir man så lätt i eldens starka ljus
Men jag tror jag skulle kunna få dig att le




Fri vers (Fri form) av Somberlain
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-24 21:56



Bookmark and Share


  spitfire
fint, hoppas du får den där du trånat så länge efter
2015-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Somberlain