Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag blundar

Hon vandrar barfota på insidan av mina ögonlock
Och bygger bo i mina tankar
Där står hon, precis utom räckvidd för mina utsträckta händer
Och vinden leker i hennes hår
Längtan efter hennes ögon, hennes läppar och fingrarna genom hennes hår




Fri vers (Fri form) av Somberlain
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-08 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somberlain