Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat

Jag hatar dig!
Skrek jag
Men det var inte, till dig
Det var till mig
Mitt inre
Mina känslor
Som förgör mig

De vill äta upp mig
Gnager sig ut
Inne från
Vill visa sig
På utsidan
De får inte
Överta mig
Övertala mig
Att låta dem besegra mig




Fri vers av Solskensskugga
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-28 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga