Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskyla

Du sa inget
Du svarade inte
Du ringde inte
Jag var lika tyst
Vi båda ville
Men ingen vågade
Det första klivet var svårt
Vi ville inte falla över kanten igen
Vi ville hitta en bro
Bron fanns inte
Bara ett stort iskallt hav
Ett hav som inte blir varmt
Inte ens den hetaste sommardag

Det är iskyla jämt
Vi kommer att leva med den
Ingen av oss orkar
Ingen vill börja
Isen är tjock men skör
Vi hackar inte i den
Vi låter den vara hel
Vi bygger aldrig bron




Fri vers av Solskensskugga
Läst 153 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-02-28 11:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka nakna ord. Gillas!
2015-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga