Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonsamtal

Du sa
Jag ringer sen
Vi hörs
Du ringde aldrig
Jag väntade
Du kanske kommer
Att ringa
Jag ger upp

Så jag ringer
Hoppas att du
Svarar
Det är tomt
Bara telefonsvarare
Ett meddelande
Jag lämnar inget
Jag antar
Att du inte
Kommer ringa
Tillbaka

Inte ett ljud
Ifrån dig
Förstår
Att jag måste
Ge upp
Även om det
Smärtar
I min
Själ




Fri vers (Fri form) av Solskensskugga
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-28 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga