Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom blick

Du, sa jag
Varför gillar du mig?
Du svarade inte
Tittade bort
Jag försökte möta din blick
Du vek undan med din
Varför?
Jag trodde du kände
Som jag
Tydligen inte nu
Kände kylan
Komma mellan oss
Växa sig större

Jag sökte din blick igen
Du tittade på mig
Du svarade inte
Din blick sa inget
Du var tyst

Din tystnad var tom
Jag tänkte att
Det aldrig blir vi två
Det är tomt mellan oss

Din tomma blick,
Den gav mig ett tecken
Om att jag inte borde frågat
Det som fanns förstörde du
Med din tomma blick

Vi gick tysta
Vi visste att det var
Sista gången som
Vi sågs
En tryckt stämning
Ett hejdå på stationen
Du gick
Vände dig inte om




Fri vers (Fri form) av Solskensskugga
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-28 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga