Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När orden är förbrukade...


Tyst och stilla

När allt är sagt
finns inget mer
att säga.?






Fri vers av WyS VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-02-28 23:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Men ibland kan även tystnaden tala..kram
2015-03-01

  Lehva VIP
Närvaron, att välja att stanna kvar, säger mer än många ord.
2015-03-01

    ej medlem längre
Då återstår sanningen..likt en löpeld
2015-03-01

  M M Mannheim VIP
Bara njuta av det sagda.
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP