Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förföljd

"Grym är du verklighet som flåsar mig i nacken.
Beredd på att hugga mig i ryggen.

Men du tröstar mig även med dina möjligheter.
Att få välja min egna väg.

Men du förblir min stalker"




Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-01 00:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, den väcker ont ibland!
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin