Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta av sten och is

Avsky
Det var det
Jag kände
När jag tänkte
På dig
Ditt kalla
Hjärta
Likt en sten
Täckt med is
Hårt och kallt

Jag försökte
Krossa isen
Smälta stenen
Det gick
Inte
Isen
Blev större
Ju mer jag
Försökte

Jag försökte igen
Och igen
Men det hjälpte
Inte
Isen släppte
Inte
Den höll
Ditt hjärta
Av sten i ett
Iskallt grepp

Jag gav upp
Med försöket att
Smälta ditt
Hjärta
Av sten
Nå det under
Isen
Jag lämnade
Dig
I iskylan




Fri vers (Fri form) av Solskensskugga
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-01 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga