Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma

Jag känner att det är på väg
Det stora mörkret
Det växer inom mig
Jag försöker att låsa in det
Det går inte
Det sipprar igenom springorna
Det omsluter mig i sin dimma

Jag försöker hitta en väg ut ur dimman
Den är svår att se
Livet ter sig meningslöst
Det är hopplöst
Hur mycket är livet värt?
Är det värt att gå mer vilse i dimman?
Att försöka fly,
Eller ska jag stanna kvar
Låta mörkret omsluta mig
Med den råa fuktiga dimman
Eller lättar den och solen strålar igenom?




Fri vers av Solskensskugga
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-01 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga