Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå dag vid havet

Härligt grått väder
Älskar vinden
Ensamheten
Vid havet
Dessa grå dagar
Få rör sig ute i regnet
Stör mig inte

Ensamheten
Befriande härlig
Ingen press
Jag kan gå där
Stanna där
I min egen bubbla

Leta efter fina stenar på stranden
Gå över regnhala klippor
Akta mig för att halka
Stå där
Titta ut över havet
Ensam
I friheten




Fri vers av Solskensskugga
Läst 104 gånger
Publicerad 2015-03-01 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga