Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår igen

Det gror, det spirar
Livet är snart här
Med våren vaknar jag
Lite till
Solen lyser upp mig
Jag växer med den
Likt naturen
Det blir grönt igen

Vill känna gräset växa
Låta kraften växa i mig
Genom mina fötter
Låta jorden överföra sin kraft
Till mina fötter
Till blommorna
Som strävar uppåt igen
Varje år, samma sak

Ser snön smälta av solens strålar
Ger mig nytt hopp
En liten glimt
Av livet som återkommer
År efter år
Det blir vår
Även i år




Fri vers av Solskensskugga
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-01 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga