Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus och mörker

Ljuset
Starkt
Stickande
Tar det över mig
Mina ögon
Jag vill inte se det
Det är obehagligt
Jag vill stanna
Här i min mörka värld
Där inget ljus kommer in
Där allt är svårt att urskilja
Där alla konturer löses upp
Jag vill lämna ljuset
Återgå till mitt mörker
Där ljuset inte sticker
I mina ögon
Mörkret
Friden




Fri vers (Fri form) av Solskensskugga
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-01 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga