Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagens mellanrum

Att hitta vila i min vardag
Att stanna upp
Träna mig i tålamod och tacksamhet
När datorn hänger sig
När det står stilla i en bilkö 
När bussen är försenad 
Övar mig i medveten närvaro
Sinnesro att vara här och nu
Vara tacksam för tiden
Mellanrummet 
Där det finns utrymme
För vila
För reflektion 
För fokusering
För öppen uppmärksamhet




Fri vers (Fri form) av Agneta Westerberg VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-01 15:43



Bookmark and Share


  objekt3
vargaalven dryada skall när trädet fläktremmen spräcker och du simmar över svartåns obräckta käcka vatten och hittar tranbär i total fri rörlighet på arbetsmarknaden
2015-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Agneta Westerberg
Agneta Westerberg VIP