Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med stjärten först

Jag föddes med stjärten först

Redan där ett ställningstagande




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 853 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2006-04-12 08:19



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Dråpligt roligt om inte skrattet fastnar i halsen. Bra!
2006-10-27

    Agneta VIP
*s* jo, så kan man ju också se på det.....
2006-04-19

    ettolrahC
Aj vad ont det måste gjort. Din text säger mycket.
2006-04-18

  Ola Rydberg
coolt
2006-04-12

    Veronica Eriksson Blok
haha helt suveränt skön text:)
2006-04-12

  Pojken i Svart
Att med så få ord säga så mycket är en konst. Dina ord fick mig att le samtidigt som de känns allvarliga. Bra skrivet!
2006-04-12

    E.B.
Haha, denna var ju störtskön ^^
Tack!
2006-04-12

  Janjohan
En annan föddes med sidan först. Redan inledningsvis en "pain in the ass" för somliga.... Skitskön kortdikt, förresten.
2006-04-12

  stella
Ja somliga börjar tidigt...Kort och kul!
2006-04-12

    Teddy
..ha ha..kul..dagens första skratt...ja..bra.
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus