Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindvisare

Jag har ställt en vindvisare i min sal
Den visar den rätta vägen vid kuling
Här kan jag välja såväl begravning som bal
Eller vandra från skymning till gryning

Den skall ge mig en ständig läns
Och göra färger ljusare i en fagrare form
Den fungerar dock endast inom normernas gräns
Betänk att detta mitt rum, är en virvelstorm




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 594 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-13 21:02



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Denna text var verkligen läsvärd. Skönt rim som inte förstör känslan utan tvärtom höjer den !
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus