Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Företräde med ambulans

Så här när allt faller
Är jag ganska lugn
Trots att inget blåljus
Ger mig företräde
Till det liv jag valt

Så här när minnen från förr
Kommer tätt inpå
De som gav mig liv
Har inte gett mig nåt
Jag står med allt det andra
Allt som ingen ville ha
Trots vänner och bekanta
Är det dig jag ser

Kom tillbaka




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 590 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-06 23:44



Bookmark and Share


  prinscess VIP
en stark längtan om
att få tillbaka det som stått nära en gång i tiden
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus