Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första klass

Om du var min
Skulle jag åka första klass
Biljettlöst


Om du var min
Skulle det bli
En enkel resa





Fri vers av Stig-Marcus
Läst 521 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-26 20:56



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
*med
2007-12-02

  Matilda Linnéa Tinér
härligt kort
men ord som snirklar
in budskapet,
perfekt.
2007-12-02

    ej medlem längre
gillar den, få ord som säger mycket ;)
2007-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus