Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har sökt i regn och bågar

Så står jag här i tårar
För att det är dig jag vill vara nära
Jag har sökt i regn och bågar
Det jag har funnit får du uppbära

Kärleken är för mig en gåta
Jag har försökt den lära
För första gången vill jag förlåta
Så den måste vara nära

Om jag mister dig i vår tid
Så förlorar jag allt sant
Kärlekens hjärta dör i strid
Och är för alltid och i evighet vakant




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-20 20:54



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
magiskt och tragiskt....

//Mjao
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus