Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte lika vackert som förr

Jag talar med dem som är tysta
Jag släcker det som är tänt
Jag frågar mig inte varför
Men det känns skönt att säga

Det är för oss som blev över
För oss som blev över

Jag vet inte var det gick fel
Men det är inte lika vackert som förr
Vi cyklade omkring , sparkade boll
Nu knackar ingen på min dörr

Det var en lycklig tid för oss som har hjärtat på det rätta stället
Allting förändras när man kommit opp
Det var nåt du sa när jag stod ensam kvar
Nånting som sa stopp

Jag köper en lägenhet i Majorna
Eller på Linné
På Stockholms söder gick det aldrig bra

Jag tog en bild
För att komma ihåg
Allt det där jag gjort
Det är en bild
På oss som blev över

Jag ångrar ingenting
Trots minnen från förr
Nu väntar jag
På nåt bättre
Nån knackar på min dörr




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 608 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-01 16:38



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vackert !
Håller med, inget är så vackert som förut..suck !
2008-12-01

  Havsjungfrun
=)..jaa lägg till en melodi och det skulle bli mycket fint.
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus