Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fint att vara åldrad




Gott att vara vandrad,
fint att vara levd

rikt att äga
allt som format
hur jag blev


Gott att vara buren
utan andras nickar

det finns inte tid
för spel


Enklare att stanna
där jag faktiskt är

marken under fötterna
himmelen just här


Djupare och lugnare
sorgsnare och gladare

säger jag mitt ja

till det som är










Fri vers av bittemi VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2015-03-04 14:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2015-03-22

    ej medlem längre
Verkligen givande att följa dina tankar i denna kloka dikt
2015-03-19

    ej medlem längre
Blir starkt berörd av dina ord. Så mycket trygghet och livskraft som där bor. Tack!

2015-03-09

  Ljusletaren
Så otroligt bra du har fått till dina vackra och mjuka ord *tack* /kram
2015-03-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Du tackar livet på ett alldeles underbart sätt i din berörande dikt!
2015-03-05

    ej medlem längre
Meditativ insikt om varandet. Gott!
2015-03-05

  Lars Hedlin
Bra där...Gillas!
2015-03-05

  Lehva VIP
Det finns mycket visdom i din text.
2015-03-04

  Hestia VIP
Fint!
2015-03-04

  Respons VIP
En fantastiskt bra dikt som jag gillar både till innehåll och form.
2015-03-04

  ResenärGenomLivet VIP
Tacksamhet över att vara den man är...viktigt för att må bra...mycket fin text...
2015-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande!
Förmedlar lugn och harmoni.
2015-03-04

  Valter Örn VIP
"Gott att vara buren utan andras nickar det finns inte tid för spel
Kan det sägas bättre ?
2015-03-04

    ej medlem längre
Bra!
2015-03-04

  aol
Fint resonerat gillas,
2015-03-04
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP