Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
S ca 469 - 399 f.kr


Epitaf

 

myten på semester
i sällskap med cikador

han tömde bägaren
och blev odödlig

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 385 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-02 12:27



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Fantastiskt.
2015-03-06

  Linda CH VIP
Snyggt!
2015-03-02

  Ingrid Trolle
Fin text. Med få ord
beskriver du Seneca
och hans landsförvisning.
Återkallad till Rom anklagad
för stämplingar mot kejsaren
måste dricka
bägaren med förgiftat
vin.
Fantastiskt fint förmedlat
2015-03-02

    ej medlem längre
Kortare kan inte odödligheten formuleras. Applåd
2015-03-02

  Nanna X
Sokrates forever!
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin