Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturväsen

Porlande hörs det silvriga vattnet rinna.
Speglande månens magiska glans i midnattens timma.

Se skogsnymfen sitta vid bäcken bredvid Näcken
Lyssnandes till hans magiska fiol

Vildvittrorna har vaknat och älvorna dansar
Över ängen kryper både små vättar och troll.




Fri vers (Modernistisk dikt) av miramin
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-02 15:56



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mystiskt fin
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin