Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas livets sanna mening


måste sakta
ner tempot

stanna upp
dofta nyutsprungna
vårblommor igen


doppa mina
nakna tår
i havets rusiga
vågor

låta saltet
stänka upp
över solbruna lår

andas livets
sanna mening


det som
vilar bortom

ilfartens blinda
förgrening




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 259 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-03-02 18:50



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Klokt!
2015-03-03

  Lars Hedlin
JA stilla i stunden omfamna känslan och Nuet! :) kram
2015-03-03

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt med insiktsfullt innehåll.
2015-03-03

  Marita Ohlquist VIP
I vår stressade värld är viktigt att stanna upp och njuta av tillvaron.

2015-03-02

    ej medlem längre
Underbara ord om vilan och livets mening.
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell