Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mittinattendravel om att oroa sig. typ.


Omtankesmyggbett.

Det kliar på mitt hjärta
hur du har det,
och jag kliar tillbaka
så det svider och blöder,
men kliar fortfarande ändå.
Klia inte sönder dig,
säger du och jag vet att
det inte är till någon nytta,
men jag har inte heller hjärta
att inte klia
där du kliar på mitt hjärta.




Fri vers av nattfjaeril
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-02 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril