Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista gång

Adjö sa hon
Tyst
Utan att det märktes
Jag såg det från trappan
Visste att det var sista gången
Fast det var bra nu
Men jag visste att det aldrig skulle bli mer
Hon gick ut genom dörren
Ned för gången
Sen var hon borta

Ett telefon samtal
Ett till
Det sista
Hon orkade inte
Hon gav upp
Hejdå, älskling sa hon
Hejdå
Ett sista ord
Ett sista telefonsamtal
Vi visste det båda två




Fri vers (Fri form) av Solskensskugga
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-02 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga