Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Yrvaken satte jag mig upp
Vad hände
Vad var det för dröm?
Den konstiga känslan
Vad var det för någonting?
Vad hade drömmen handlat om?
Jag visste så väl
Men det var långt borta

Hela dagen var den med mig
Känslan
Den konstiga känslan jag vaknat med
Jag kom verkligen inte ihåg
Min dröm

I sängen igen
Samma känsla
Hoppades att på nytt falla
In i sömnens befriande värld
Att drömma drömmen igen
Att få vet vad den handlade om




Fri vers (Fri form) av Solskensskugga
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-02 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga