Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ropar ditt namn

kommer du alltid springandes tillbaka till mig
så fort du bara kan
Du tycker om mig
Du rent utav älskar mig
Om du fick välja skulle du vilja vara mig
Denna sanna vän som jag är
Den som månar och håller dig så kär
Då vi två är en
Då du är människans bästa vän
Den stora starka hunden

När jag ropar ditt namn kommer du alltid
så fort du bara kan

Bella!!!

Woff Woff Woff...

Ken Cassel
2/3-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 124 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-02 19:52



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Mjauu jag kommer också. Hihi Kram
2015-03-02

    ej medlem längre
Hundar är härliga!
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel