Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gillar en sten.

Ett drama, ett liv. Jag omfattar med stil.
normal, kursiv och händelser intill.
Med flera rader som vänder mig omkring.
Jag funderar, vad ska jag hamna under min resans gång?

Nu, när himlens färger tar ann de mörka i vintern.
Medan ljuset i sommaren stiger in.
Alldeles för ofta famlar jag på en skör tråd.
Den röda tråden, vener.
Jag älskar och hatar i samma blick.
man tänker för kort på andras liv.
Vilken säsong man befinner sig i;

Jag njuter, jag är glad och jag tänker vid kärleken.
jag vill bara leva, men bara för att skapa min ro.
En båt utan åror. Jag tillhör en tår på din kind.
Jag tillhör ett leende på dina läppar.
Jag tillhör minnen i ditt hjärta.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Rickard Eriksson
Läst 202 gånger
Publicerad 2015-03-02 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rickard Eriksson
Rickard Eriksson