Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att sakna och vilja vara hos någon som är längt borta.


Virvelvind

Om jag blåste iväg
lätt som ett löv
fri som en fjäril,
så flög jag till dig
som en vindpust,
rufsade i ditt hår,
smekte din kind
och tvingade dig att ta på
en extra tröja.
Jag skulle gripa tag i trädgrenar,
torka blöta kläder,
sucka segelvindar åt de
som längtar hem.
Jag skulle lyfta under
flygsugna vingar,
men helst skulle jag
virvla runt dig.




Fri vers av nattfjaeril
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-02 20:04



Bookmark and Share


  Henning Hson
Gillar denna.
2015-03-02
  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril