Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens kåthet

Hennea lår
Ser jag i ögonvrån
Huden är i en vacker nyans

Spetstrosorna hon bär
Sitter som gjutna
på henne

Intensiva kyssar var det hon gav mig
för bara någon timme sedan
Hon är en mästare på att få mig kåt
Våt
Riktigt våt

Ljud, stönande, teknik och väldigt bra knull
Levererar hon gång på gång
Smaken av hennes fitta är ren, sexig och doftar kåthet

Detta är kärlek, intensivitet, knull

Mina fingrar djupt i hennes inre
får mig i exstas

Jag kan knulla henne om och om igen
Förevigt




Fri vers av Alwan
Läst 387 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-03 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alwan
Alwan