Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag till

 

 

Vi sitter i våra burar

och har inrett dem på olika sätt

Någon bäddat med sammet

Andra har med skrävor förberett

 

Någon tittar ut ur gallren

Ser aldrig att det är en bur

man sitter i

Andra målar hål på hål

och prövar om de går att krypa i.

 

Jag färgar mina ögon svarta

Försöker låta bli att se

Kan inte lura mig själv

vill inte plågas

av det jag inte tillåts bli

 

Fäll ut dina vingar!

Ta hjälp av ett skri!

Även om man är fångad

är sagans vita fågel fri

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-03-03 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP