Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskogsbräcka

Om jag ändå vågade ta dig i hand
Ta dig i hand och fråga
Fråga om vi skulle kunna åka till
Älskogsbräcka utanför Onsala




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-03 20:15



Bookmark and Share


  spitfire
fint, fick mig att le =)
2015-03-03

    Sefarge VIP
Farbart
I alla väder.
Med rätt
Sällskap
Eller?
Kul smart Dikt!!
:)

2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner