Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sidensvansfrukost

Fastän skrynkliga:

Fjolårets nypon lockar ännu

Sidensvansfrukost




Bunden vers (Haiku) av Björn Nilsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-03 20:22



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Den vackra bilden harmoniserar så fint till haikun!
2015-03-04

    papillon
skrynklig sprit
är också sprit.......................
2015-03-03

  objekt3
fett bra mina ligger i frysen och lite i kurbits burken torkade plockade vid tolv stolta flugsvampar ett urval av ihåliga träd, sjungna silver sjö grenar, krono logiskt stenhus, fåren stämmer in i kornas högljudda diskussion med oss
2015-03-03

    Birgersdotter VIP
Fin text och bild
2015-03-03

    ej medlem längre
Fin haiku och fin bild!
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP