Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genom att inte göra någonting så kommer problemen för den som är tänkta att ta sitt ansvar för att ge hjälp och beivra hot, att till 90 procent försvinna av sig självt ... frågan är hur?


Ett pågående övergrepp ...

... blir inte mindre
väsentligt att ta på allvar
för att tiden går
när
dagar blir till veckor
och månader
vilka ackumuleras
till år efter år efter år ...

Men likväl
minskar intresset
för att bistå
den som utsätts för
upprepade övergrepp
oavsett dess art och natur
och med tiden
vänds den nödställdes
rop och vädjan om hjälp
till att betraktas som 
någonting man ej 
ens bör visa att man bryr sig om ...

Ty eftersom
den som säger sig 
vara utsatt av övergreppen
ännu finns kvar 
och inte har tagit sitt liv
i sådan desperation
som bort föreligga
om den verkligen 
varit i en sådan
verkligt allvarlig och akut situation ... 

... så visar om inte annat
tiden som gått
och som så ännu fortgår
att det inte är så sannolikt
det där med övergreppen
som den påstått utsatte påstår ...




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-03 20:30



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Allt jag säger min vän-är att du skriver tungt och jävligt bra!
2015-03-04

  objekt3
mockajackan var som vingar över sprattelgubben benranglet stegynglingen och innan kulan gick igenom axeln och decennier senare, sammabands allt med doften av gran
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP