Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första stenen

Gapet växte
Aldrig skulle det kunna återställas
Det blev bara djupare
Och längre
Vad hände egentligen med oss?

Jag kanske kastade den första stenen
Sen hjälpte du till med en andra
En mur byggdes
Den tronade hög mellan oss
Därefter kom gapet
Marken gled isär

Vem av oss som är skyldig
Det vet varken du eller jag
Men vi båda vet det
Att det aldrig kommer bli som förr
Gapet har växt sig för stort
Vi har växt ifrån varandra




Fri vers (Fri form) av Solskensskugga
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-03 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga