Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra till slut

Det blir kanske bra
Till slut i alla fall
Det sa du till mig
De orden ekade i mitt huvud
Likt bilden när du gick
Då du vände dig
Vinkade till mig

Det var länge sedan nu
Den dagen du gick
Orden ekar fortfarande
Bilden är kvar
Jag ser den ofta
Så fort jag blundar

Det blev kanske bra
Som du sa
Det blev bra till slut
Även om du alltid finns kvar
I mitt minne
I mitt hjärta




Fri vers av Solskensskugga
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-03 21:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väl formulerad saknad
2015-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga